INTERNATIONAL BOOKINGS:   +34 605-483-032

INFORMACIÓ I RESERVES: 931000240 / 605-483-032

  • esp
  • eng
  • fra
  • cat

Info

La residència mixta d’estudiants universitaris Emilie de Villeneve és una institució privada creada exclusivament per acollir a joves estudiants nacionals i internacionals que vulguin cursar els seus estudis a Barcelona.

Disposem d’unes instal.lacions, noves, confortables i acollidores, tenint en compte les necessitats de les residents. La residència d’estudiants E. V. té 40 exclusives habitacions totes individuals algunes amb bany privat, en les quals els nostres residents gaudeixen d’independència i intimitat, les habitacions són totes exteriors, molt lluminoses, funcionals i personalitzades.

Disposem de 2400 metres cuadrats d’ instal·lacions exclusivament per a 40 residents, totes elles a habitacions individuals, el que ens permet oferir una estada confortable, tranquila i de fàcil convivencia.

Les habitacions de la residència universitària Emilie de Villeneuve són totes elles individuals, faciliten la convivència, intimitat, afavoreix l’estudi, sense els inconvenients de compartir l’habitació però convivint en els zones comuns.

“No només la teva intel ligència i esforç influeixen en el teu èxit acadèmic. L’ambient i el lloc són d’especial importància, el clima de treball, esforç i estudi en un ambient acollidor ajuda a obtenir un alt rendiment acadèmic”.

LA RESIDENCIA